des d'una perspectiva històrica i transversal estudiem, analitzem i relacionem els fenòmens de l’ art, el disseny,
l'arquitectura, l’artesania i la imatge amb els esdeveniments contemporanis de la cultura,
el context econòmic, social i polític dels últims 40 anys; això vol dir que "cavalquem sobre lo tigre..."

diumenge, 19 de juny del 2016

SOPHIE CALLE, THE HOTEL (GLG)

The Hotel és l'obra realitzada per Sophie Calle l'any 1981, en la qual preten observar i analitzar d'una manera vivencial, però distant les vides i pertinences dels diferents hostes d'un Hotel.

Per a realitzar aquesta obra Sophie va postular per ser una de les cambreres d'habitacions d'un Hotel de Venecia, un cop adquirida la feina va començar a fotografiar d'una manera gens estètica i/o eròtica les pertinences i objectes que portaven els hostes en el seu viatge. DE fet podem dir que les fotografies reflexaven l'anti foto, ja que en si, tant la composició, com la calitat eren dolentes. Aquesta série de fotografies les acompanyava d'un escrits realitzats per ella mateixa en els quals descrivia atentament i amb precisió tot allò que veia a l'habitació.

A continuació podem veure una série de fotografies amb el seu text pertinent de Room 47.




“The bathroom is messier as yesterday. They took a bath. The towels are piled up in the bidet. The cigaret pack is unopened. The book on Venice taken out of the suitcase, is now set on the bed side table. Next to it I nd four postcards written in French: Views of the city”

                                                                             Fragment de las anotaciones a Room 47 


Aquesta obre ens fa qüestionar on es troba el límit entre obra artísitca i violació de la intimitat. I quins són els límits fins els que l'art hauria d'arribar.

1 comentari:

  1. Every site needs a fast, reliable and cost saving web hosting and also web hosting services should use safe and dependable servers. Try UK4 Black Friday Hosting Deals.

    ResponElimina